Győr 750

+3696 505 000

Igénylés
blank

Győr, Eötvös park

Három darab hímivarú páfrányfenyő (Ginko biloba) található a Goldem Ball étterem parkolójában. A fák középkorúak a jelentőségük abban áll, hogy ebből az egzóta fafajból városunkban csak néhány egyed található. 

blank

Győr, Honvéd liget

Szent István út melletti részen áll egy darab időskorú platánfa (Platanus x hibrida). Különlegességét feltűnően világos színű törzse és jelentős mérete adja.

blank

Győr, Bisinger sétány

A közpark Tihanyi Árpád út felőli részén időskorú platánfák állnak. Méretüket és korukat tekintve is értékesek.

blank

Győr, Radó sziget

A Rába folyó keskenyebb ágával párhuzamosan található 1 darab időskorú platán fasor. A fák méretüknél és koruknál fogva kiemelkedők, meghatározzák az egész sétány hangulatát.

blank

Győr, Kálóczy liget

Egy időskorú fekete fenyőcsoport (Pinus nigra) található a közpark Jedlik hídhoz közelebb fekvő részén. Győrben időskorú fekete fenyők csak elvétve fordulnak elő.

blank

Győr, Bem tér

Néhány méretes, időskorú oszázs narancs (Maklura pomifera)  áll a park nyugati részén a sportpálya mellett. Győrben ritka fafaj az oszázs narancs.

blank

Győr, Malom liget

A közelmúltban került felújításra, a fiatal fák dominálnak.

blank

Győr, Kuopió park

Olaszországból került beültetésre egy sorba néhány darab kockára nyírt gyertyán. Nem különösebben értékesek mint inkább különlegesek.

blank

Győr, Bercsényi liget

Felújítás alatt lévő terület. Az ún. I. gödörben méretes időskorú platánok találhatók.

blank

Győr, Erzsébet liget

A Magyar utcához közelebbi részén 1 darab szoliterként álló időskorú fehér nyár (Populus alba) található. Különlegességét jelentős mérete és koronaalakja adja.

blank

Győr, Barátság park

Jelenleg sportparkként üzemel. Számos fafajta megtalálható benne. Elhelyeszkedése és felszereltsége miatt a parkot  minden korosztály szívesen látogatja. Futball- és kosárlabdapályák találhatóak, fitness park és szabadtéri erősítőgépek, asztalitenisz pályák és egy 580 méter hosszú rekortán futópálya teszi teljessé a közönség részére. 

blank

Győr, Adyvárosi I. tó

Fiatal mocsárciprusok kerültek néhány évvel ezelőtt beültetésre. Győrben ritka egzótának számítanak.

Megszakítás