Győr 750

+3696 505 000

Igénylés

Győrkőcliget Fát kapnak a Győrben született gyermekek

A megszületett gyermekek után a szülő vagy a gyermek törvényes képviselője igényelheti a fát, amelyet vagy az igénylők ültetnek el a saját lakókörnyezetükben, vagy a Győr-Szol Zrt.-re bízzák ezt a feladatot. A szolgáltató a marcalvárosi kiserdőben található Győrkőcligetben ülteti a csemetéket.

Fontos, hogy a szülőnek vagy törvényes képviselőnek az igényléshez be kell mutatnia személyazonosító okmányát illetve a gyermek születési anyakönyvi kivonatát.

Információk

Győr-Szol Zrt. ügyfélszolgálat

Orgona utcai ügyfélszolgálat

Nyitva tartás:
Hétfő, Kedd, Szerda: 8 – 16
Csütörtök: 8 – 17 
Péntek: 8 – 14

Jókai utcai ügyfélszolgálat

Nyitva tartás:
Hétfő, Kedd, Szerda: 8 – 16
Csütörtök: 7 – 19
Péntek: 8 – 14

ETO Park ügyfélszolgálat

Nyitva tartás:
Hétfő, Kedd, Szerda: 8 – 16
Csütörtök: 8 – 17 
Péntek: 8 – 14

Gyakran ismételt kérdések

A gyermek törvényes képviselője / szülője, aki győri lakos.  

Igényelni csak Győrben született gyermek után lehet, a gyermek születését követő 9 hónapban. 

Fát igényelni legegyszerűbben a faigénylés menüpontban tud.

Személyesen is van lehetőség a Győr-Szol Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban, illetve online, ha az info@gyorszol.hu e-mail címre eljuttatja a jelentkezési lapot. 

Ha az igénylő a fát saját maga telepíti, azt Győr közigazgatási területén köteles elültetni a tulajdonában álló ingatlanon, vagy olyan ingatlanon, melyre igazolt használati joga kiterjed, és a fáról a továbbiakban teljes körűen ő gondoskodik. Az igényelt növények a Győt-Szol Zrt. telephelyén vehetők át, az átvétel időpontjáról a szolgáltató honlapján, illetve e-mailben értesíti az érintetteket.

Marcalvárosban a teniszcentrum melletti területen található. 

Térképért  kattinson ide.

Igénylést a gyermek születését követő kilenc hónapon belül lehet kezdeményezni. Minden évben szeptember 5-ig beérkezett igényeket a közszolgáltató az őszi faültetési program keretében teljesíti, illetve a magánterületre ültetendő fákat az igénylőknek átadja.

A fák biológiai igényeinek figyelembe vétele miatt a folyó év október 15-ig jóváhagyott kéréseket az adott évben, az október 15-e után jóváhagyott kéréseket a következő faültetési időszak őszén teljesíti a Győr-Szol Zrt.

Okostelefonjára, táblagépére könnyedén letöltheti a Győrkőcliget alkalmazást. Keresse IOS / Android / Huawei Platform áruházában.

A ligetbe a fiúk után oszlopos juhart, a lányok után pedig gömbjuhart ültetnek. Ugyanezek kerülnek kiosztásra, ha valaki saját lakókörnyezetében szeretné elültetni a fát.

Megszakítás